Neler Yeni

HP Omen 100 mouse pad incelemesi

Kazmacı basi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hepinize selamlar bugün HP Omen 100 mouse pad'i inceleyeceğim, ilk incelemem olacak umarım güzel olur haydi başlayalım!

Fiyat
Ürünü BİM'den 79, 90TL'ye aldım, Akakçe üzerinde ise şu anki en ucuz fiyatı 109, 90TL. Yaklaşık 30TL kârdayım.
https://www.akakce.com/mouse-pad/en-ucuz-hp-omen-100-1my14aa-fiyati,96842031.html

Kutu
Kutuyu ben oldukça beğendim sade ve güzel gözüküyor, kutuya dair birkaç fotoğraf aşağıda mevcut.
IMG_20210924_181708.jpg
IMG_20210924_181714.jpg
IMG_20210924_181724.jpg
IMG_20210924_181720.jpg

Kutu İçeriği
Kutunun içinden 1 adet mouse pad, garanti belgesi, ürün ile ilgili notlar ve 2 adet Omen logolu çıkartma çıkıyor. Fotoğraf aşağıda mevcut.
IMG_20210924_182148 2.jpg

Boyut ve Yapısı
30cm boy ve 36cm genişliğinde kalınlığı ise 4mm. Kenarlarında maalesef dikiş yok, olsaydı daha iyi olabilirdi. Fare altında ise aşağıda koyduğum resimdeki gibi gözüküyor. (Fare: Logitech G G102 LS)
IMG_20210924_183107.jpg

Benim Yorumlarım
80TL için bence oldukça güzel bir mouse pad gerek görünüşü olsun gerek kalitesi olsun fazlasıyla beğendim. Mouse pad ile biraz Apex Legends oynadım ve mouse oldukça rahat ve akıcı bir şekilde dönebiliyordu. Mouse pad ayrıca hiç koku yapmıyor.

İncelemem buraya kadardı buraya kadar okuduysanız okumadıysanız teşekkür ederim umarım yardımcı olabilmişimdir, iyi günler. :)

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Elinize sağlık çok güzel bir inceleme olmuş bende aldım baya beğendim çok güzel

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
Ben 400 DPI da mouse kullanan biri olduğum icin küçük padlerde tereddutlerim oluyor. Fakat buyuk padlerde orjinal olmadigi icin katlama yapiyorlar ve uzun sureli kullanim oluşmuyor. Terlemeye karşı durumu nasıl ilerleyen zamanlarda deneyimlerinizi aktarır mısınız ?

En İyi Cevap
3

babapro21

80+ Bronze
Hepinize selamlar bugün HP Omen 100 mouse pad'i inceleyeceğim, ilk incelemem olacak umarım güzel olur haydi başlayalım!

Fiyat
Ürünü BİM'den 79, 90TL'ye aldım, Akakçe üzerinde ise şu anki en ucuz fiyatı 109, 90TL. Yaklaşık 30TL kârdayım.
https://www.akakce.com/mouse-pad/en-ucuz-hp-omen-100-1my14aa-fiyati,96842031.html

Kutu
Kutuyu ben oldukça beğendim sade ve güzel gözüküyor, kutuya dair birkaç fotoğraf aşağıda mevcut.

Kutu İçeriği
Kutunun içinden 1 adet mouse pad, garanti belgesi, ürün ile ilgili notlar ve 2 adet Omen logolu çıkartma çıkıyor. Fotoğraf aşağıda mevcut.

Boyut ve Yapısı
30cm boy ve 36cm genişliğinde kalınlığı ise 4mm. Kenarlarında maalesef dikiş yok, olsaydı daha iyi olabilirdi. Fare altında ise aşağıda koyduğum resimdeki gibi gözüküyor. (Fare: Logitech G G102 LS)

Benim Yorumlarım
80TL için bence oldukça güzel bir mouse pad gerek görünüşü olsun gerek kalitesi olsun fazlasıyla beğendim. Mouse pad ile biraz Apex Legends oynadım ve mouse oldukça rahat ve akıcı bir şekilde dönebiliyordu. Mouse pad ayrıca hiç koku yapmıyor.

İncelemem buraya kadardı buraya kadar okuduysanız okumadıysanız teşekkür ederim umarım yardımcı olabilmişimdir, iyi günler. :)
Ben de tam bunu alacaktım.
Geri yerine koydum.
Ona vereceğim paraya üstüne 10 lira daha eklerim SS Qck mini aldım Espor oyunlarında en iyi MousePad zaten CsGo, Pubg tarzı oyunlar oynuyorum.
Tam bana göre 1 hafta sonra alıcam inşallah...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geri yerine koydum.
Ona vereceğim paraya üstüne 10 lira daha eklerim SS Qck mini aldım Espor oyunlarında en iyi MousePad zaten CsGo, PUBG tarzı oyunlar oynuyorum.
Ama HP Omen 100 de güzel bir MousePad.

En İyi Cevap
3
Geri yerine koydum.
Ona vereceğim paraya üstüne 10 lira daha eklerim SS Qck mini aldım Espor oyunlarında en iyi MousePad zaten CsGo, PUBG tarzı oyunlar oynuyorum.
SS qck daha önce çıkmış bir pad olduğu için daha çok olumlu yorumu var ikisinide kullanan kişilere sorduğumda omenı önerdiler.

babapro21

80+ Bronze
SS qck daha önce çıkmış bir pad olduğu için daha çok olumlu yorumu var ikisinide kullanan kişilere sorduğumda omenı önerdiler.
Ben bunu Ahmet Mehmet e sorarak değil.
Bu testleri asıl E sporcular veriyor.
Çünkü onlar anlıyor.
HP Omen 100 iyi olsaydı E sporcular kullanirdi.

En İyi Cevap
3
Ben bunu Ahmet Mehmet e sorarak değil.
Bu testleri asıl E sporcular veriyor.
Çünkü onlar anlıyor.
HP Omen 100 iyi olsaydı E sporcular kullanirdi.
E-Sporcular kim para verip sponsor olursa onu kullanır. Ahmet mehmet dener ve GERÇEKTEN iyi olanı söyler.

babapro21

80+ Bronze
E-Sporcular kim para verip sponsor olursa onu kullanır. Ahmet mehmet dener ve GERÇEKTEN iyi olanı söyler.
Ahmet Mehmet gerçekten iyi olmasını söylemesi için E sporcu olması lazım.
O da o kadar kolay değil.

Birde bu E spor olayi a birsuru marka kendini kanıtlamak için sponsor oluyor.

Senin HP inden tut SS e ondan tut
ASUS, MSİ a kadar...

Ve SS malzemelerini kullanan E sporcular diger markalara gore çok fazla galibiyet kazandılar.

Ve sponsoru olduğu için kullanıyorlar demişsin ama eğer ürün HP ye göre kötü olsaydı birinci sebep kaybederlerdi.
İkinci sebep eğer SS HP ye gore kötü olsaydı
E sporcular onu kullanırdı.
Çünkü kötü ürün seni galibiyetten alıkoyar...

Bide bunlar test ediyor.
Begenmediklerinin kotu özelliklerini SS söylüyorlar.
SS de ona göre kendini geliştiriyor...
Yani SS in MousePad leri HP den daha iyi...

En İyi Cevap
3
Ahmet Mehmet gerçekten iyi olmasını söylemesi için E sporcu olması lazım.
O da o kadar kolay değil.

Birde bu E spor olayi a birsuru marka kendini kanıtlamak için sponsor oluyor.

Senin HP inden tut SS e ondan tut
ASUS, MSİ a kadar...

Ve SS malzemelerini kullanan E sporcular diger markalara gore çok fazla galibiyet kazandılar.

Ve sponsoru olduğu için kullanıyorlar demişsin ama eğer ürün HP ye göre kötü olsaydı birinci sebep kaybederlerdi.
İkinci sebep eğer SS HP ye gore kötü olsaydı
E sporcular onu kullanırdı.
Çünkü kötü ürün seni galibiyetten alıkoyar...

Bide bunlar test ediyor.
Begenmediklerinin kotu özelliklerini SS söylüyorlar.
SS de ona göre kendini geliştiriyor...
Yani SS in MousePad leri HP den daha iyi...
SS in üst seviye padleri daha iyi hiç bir e-sporcu 100tl lik modeli kullanmıyo bu fiyat bandında Omen daha iyi. Fanboyluğu bırakın kullanan kişilere sorun mesajı uzun yazmanız bir şeyi değiştirmiyor içi boş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Babapro...

geforcex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Sibel Toker
Güzel bir inceleme olmuş teşekkürler. almayı düşünüyorum bakalım :unsure:

Top Bottom